Кафедра здоров’я людини, реабілітології і спеціальної психології
Постійний URI для цієї колекції
Перегляд
Перегляд Кафедра здоров’я людини, реабілітології і спеціальної психології за Автор "Aponchuk, A."
Зараз показано 1 - 1 з 1
Результатів на сторінку
Параметри сортування
- ДокументAscorbic acid contents in apples of different sorts(Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди, 2019-09-20) Aponchuk, A.; Kratenko, R.The present paper illustrates the possibility of ascorbic acid contents determination in nutrition products (apples, particularly) at school chemical laboratories. The method of determination is based on oxido-reductive titration in the presence of a specific indicator. Seven apple winter sorts displayed the adequate contents of ascorbic acid contents with the highest figure in the Semerenko sort. Ця робота ілюструє можливість визначення вмісту аскорбінової кислоти в продуктах харчування (зокрема, яблуках) у шкільних хімічних лабораторіях. Метод визначення заснований на оксидоредукційному титруванні за наявності конкретного показника. У семи яблучних сортах зимових яблук було виявлено адекватний вміст аскорбінової кислоти з найвищим показником у сорті Семеренко. The present paper illustrates the possibility of ascorbic acid contents determination in nutrition products (apples, particularly) at school chemical laboratories. The method of determination is based on oxido-reductive titration in the presence of a specific indicator. Seven apple winter sorts displayed the adequate contents of ascorbic acid contents with the highest figure in the Semerenko sort.