Розробка дидактичних матеріалів для навчання школярів основ програмування в середовищі SCRATCH

Завантаження...
Зображення мініатюри
Дата
2022
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди
Анотація
У кваліфікаційній роботі «Розробка дидактичних матеріалів для навчання школярів основ програмування в середовищі SCRATCH» розглянуто види дидактичних матеріалів для навчання школярів і специфіка їх використання в роботі вчителя інформатики; висвітлено особливості розробки дидактичних матеріалів для навчання школярів основ програмування; розкрито практичні питання створення дидактичних матеріалів інструментальними засобами; зроблено огляд інструментальних засобів, призначених для створення дидактичних матеріалів; уточнено вимоги до використання дидактичних матеріалів для навчання школярів основ програмування; представлено і апробовано авторські розробки дидактичних матеріалів для навчання школярів основ програмування в середовищі SCRATCH. У кваліфікаційній роботі «Розробка дидактичних матеріалів для навчання школярів основ програмування в середовищі SCRATCH» розглянуто види дидактичних матеріалів для навчання школярів і специфіка їх використання в роботі вчителя інформатики; висвітлено особливості розробки дидактичних матеріалів для навчання школярів основ програмування; розкрито практичні питання створення дидактичних матеріалів інструментальними засобами; зроблено огляд інструментальних засобів, призначених для створення дидактичних матеріалів; уточнено вимоги до використання дидактичних матеріалів для навчання школярів основ програмування; представлено і апробовано авторські розробки дидактичних матеріалів для навчання школярів основ програмування в середовищі SCRATCH.
Опис
Ключові слова
програмування, основи програмування в школі, інформатика в школі, programming, basics of programming at school, computer science at school
Цитування
Давіденко А. І. Розробка дидактичних матеріалів для навчання школярів основ програмування в середовищі SCRATCH : кваліфікац. робота на здобуття освіт. ступеня магістр : спец. 014 Середня освіта (Інформатика) / А. І. Давиденко ; Харків. нац. пед. ун-т ім. Г. С. Сковороди, каф. інформатики. – Харків, 2022. – 60 с. : дод.
Колекції