Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/1210
Назва: Визначення вмісту холестеролу в харчових продуктах
Інші назви: Определение содержания холестерина в пищевых продуктах
Автори: Вензик, Н.
Кратенко, Р. І.
Ключові слова: хімія
холестерол
харчові продукти
студентські роботи
химия
холестерол
пищевые продукты
студенческие работы
chemistry
cholesterol
food products
student work
Дата публікації: 8-кві-2016
Видавництво: ХНПУ імені Г. С. Сковороди
Бібліографічний опис: Вензик Н. Визначення вмісту холестеролу в харчових продуктах / Н. Вензик, Р. І. Кратенко // Збірник наукових праць студентів природничого факультету / Харк. нац. пед. ун-т імені Г. С. Сковороди ; [редкол : А. О. Андрущенко (голов. ред.) та ін.]. – Харків : ХНПУ, 2016. – Вип. 9.– С. 63–64.
Короткий огляд (реферат): Обгрунтовано визначення вмісту холестеролу в харчових продуктах. Обоснованно определения содержания холестерина в пищевых продуктах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/1210
Розташовується у зібраннях:Кафедра хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вензик Н. .pdf1.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.