Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/1210
Title: Визначення вмісту холестеролу в харчових продуктах
Other Titles: Определение содержания холестерина в пищевых продуктах
Authors: Вензик, Н.
Кратенко, Р. І.
Keywords: хімія
холестерол
харчові продукти
студентські роботи
химия
холестерол
пищевые продукты
студенческие работы
chemistry
cholesterol
food products
student work
Issue Date: 8-Apr-2016
Publisher: ХНПУ імені Г. С. Сковороди
Citation: Вензик Н. Визначення вмісту холестеролу в харчових продуктах / Н. Вензик, Р. І. Кратенко // Збірник наукових праць студентів природничого факультету / Харк. нац. пед. ун-т імені Г. С. Сковороди ; [редкол : А. О. Андрущенко (голов. ред.) та ін.]. – Харків : ХНПУ, 2016. – Вип. 9.– С. 63–64.
Abstract: Обгрунтовано визначення вмісту холестеролу в харчових продуктах. Обоснованно определения содержания холестерина в пищевых продуктах.
URI: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/1210
Appears in Collections:Кафедра хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вензик Н. .pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.