Доступність вітаміну Е з травʼяного люцернового борошна у курей
Немає доступних мініатюр
Дата
2023-05-18
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Національний фармацевтичний університет, Харків
Анотація
Наведено результати досліджень засвоєння альфа-токоферолу з трав'яного люцернового борошна у курей. The results of studies on the assimilation of alpha-tocopherol from grass alfalfa flour in chickens are presented.
Опис
Ключові слова
вітамін Е, трав'яне борошно, засвоєння вітаміна Е, vitamin E, herbal flour, absorption of vitamin E
Цитування
Доступність вітаміну Е з травʼяного люцернового борошна у курей / І. А. Іонов, О. С. Сологуб, О. О. Катеринич, О. В. Гавилей // Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації : матеріали V наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених з міжнар. участю, Харків, 18 трав. 2023 р. – Харків : [б. в.], 2022. – С. 145–146.