Перегляд за Автор "Усиченко О. В."
Зараз показано 1 - 1 з 1
Результатів на сторінку
Параметри сортування
- ДокументІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-ОЦІНЮВАЛЬНІ ВМІННЯ ЯК ВАЖЛИВИЙ СКЛАДНИК ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ КУХАРСЬКОЇ СПРАВИ(Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди, 2019-12-12) Усиченко О. В.У тезах розкривається суть інтелектуально-оцінювальних умінь майбутніх фахівців кухарської справи як важливого складника їхньої професійної компетентності. Автором установлено, що сформованість зазначених умінь надає можливість фахівцю ефективно опрацьовувати інформацію та оперативно вирішувати виробничі питання, водночас сприяє критичній оцінці отриманої інформації. The article author has revealed the essence of intellectual and evaluative skills of future specialists in the cookery as an important component of their professional competence. The author has found that the formation of these skills allows a specialist to process the information effectively and to solve the production problems quickly as well as to evaluate the received information critically.