Перегляд за Автор "Светличная, А. Ф."
Зараз показано 1 - 1 з 1
Результатів на сторінку
Параметри сортування
- ДокументОсобенности образования названий китайских блюд(Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди, 2021-03-19) Светличная, А. Ф.В статье рассмотрено, что необъятные территории КНР, многообразие ландшафтов и климатических особенностей оказали влияние на китайскую кухню. Следуя принципу "не трать впустую, да не будешь нуждаться", китайцы пришли к сегодняшнему разнообразию продуктов, специй, способов приготовления. Кулинаронимы дают бесценную информацию о культуре Китая, поскольку они отражают реалии быта народа. У статті розглянуто, що неосяжні території КНР, різноманіття ландшафтів і кліматичних особливостей вплинули на китайську кухню. Виходячи з принципу "не витрачай даремно, та не будеш потребувати", китайці прийшли до сьогоднішньої різноманітності продуктів, спецій, способів приготування. Кулінароніми дають безцінну інформацію про культуру Китаю, оскільки вони відображають реалії побуту народу. The article considers that the vast territories of China, the diversity of landscapes and climatic features have influenced Chinese cuisine. Based on the principle of "do not spend in vain, but you will not need", the Chinese have come to today's variety of products, spices, cooking methods.Culinary names provide invaluable information about Chinese culture, as they reflect the realities of people's lives.