Перегляд за Автор "Бородай, В. П."
Зараз показано 1 - 1 з 1
Результатів на сторінку
Параметри сортування
- ДокументВІДГОДІВЛЯ ІНДИКІВ НА М’ЯСО – КРИТИЧНІ ТОЧКИ ЕКОНОМІЧНОЇ ДОЦІЛЬНОСТІ(Тип. "Аврора Принт", 2015-11) Катеринич, О. О.; Іонов, І. А.; Бородай, В. П.Експериментально доведено, що економічними складовими досягнення максимального прибутку у птахівництві є вибір кросу, тобто селекція (40%), сучасна енерго- і ресурсозберігаюча технологія виробництва продукції (30%) та раціональна годівля (30%). Враховуючи це, розвиток сучасної галузі спрямовано у напрямку покращення генетико-селекційних та технологічних факторів середовища. Рівень рентабельності виробництва м’яса індиків знаходиться в межах від 30 до 40 %, але з урахуванням власної кормової бази може сягати 70%. Экспериментально доказано, что экономическими составляющими достижения максимальной прибыли в птицеводстве является выбор кросса, то есть селекция (40%), современная энерго- и ресурсосберегающая технология производства продукции (30%) и рациональное кормление (30%). Учитывая это, развитие современной отрасли направлено в направлении улучшения генетико-селекционных и технологических факторов среды. Уровень рентабельности производства мяса индеек находится в пределах от 30 до 40%, но с учетом собственной кормовой базы может достигать 70%.