Перегляд за Автор "Захарова, Д. И."
Зараз показано 1 - 1 з 1
Результатів на сторінку
Параметри сортування
- ДокументИспользование кофе в питании : вред и польза(Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди, 2018-05-18) Захарова, Д. И.Статья посвящена определению использования кофе в питании. Не стоит делать кофе смыслом своей жизни. Напиток должен доставлять удовольствие и наслаждение ароматом, а не приводить к появлению различных нарушений в организме из-за неумеренного его потребления. Стаття присвячена визначенню використання кави в харчуванні. Не варто робити каву сенсом свого життя. Напій повинен приносити задоволення і насолоду ароматом, а не призводити до появи різних порушень в організмі через непомірне його споживання. The article is about determining the use of coffee in food. Do not make coffee the meaning of your life. The drink should give pleasure and enjoyment of aroma, and not lead to the appearance of various disorders in the body due to its immoderate consumption.