Зарічне – від козацького поселення до сучасності

Завантаження...
Зображення мініатюри
Дата
2019
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуто історію села Зарічне, яке розташоване в лісостеповій місцевості на лівому березі Печенізького водосховища за 21 км від райцентру і за 51 км від міста Харкова та входить до складу Старосалтівської об’єднаної територіальної громади, від часу його заснування до сьогодення. В статье рассмотрено историю села Заречное, расположенного в лесостепной местности на левом берегу Печенежского водохранилища в 21 км от райцентра и в 51 км от города Харькова, которое входит в состав Старосалтовской объединенной территориальной общины, со времени его основания до современности. The article is considered the history of the Zarichne village, located in the forest-steppe area on the left bank of the Pecheneg reservoir 21 km from the district center and 51 km from the city of Kharkov and is part of the Starosaltovsky united territorial community from its foundation to the present.
Опис
Ключові слова
село Зарічне, Старий Салтів, Печенізьке водосховище, козацьке поселення, сучасність, село Заречное, Старый Салтов, Печенежское водохранилище, казацкое поселение, современность, Zarichne village, Staryi Saltiv, Pecheneg reservoir, сossack settlement, modernity
Цитування
Гончарова О. С. Зарічне – від козацького поселення до сучасності / О. С. Гончарова // Салтів : [газета Старосалтів. громади]. – 2019. – № 3 (22), черв. – С. 2.