Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/6130
Title: ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ДО ДИЗАЙНЕРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Other Titles: ОСОБЕННОСТИ ПОДГОТОВКИ СТУДЕНТОВ К ДИЗАЙНЕРСКОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ
FEATURES OF TRAINING STUDENTS IN DESIGN ACTIVITIES
Authors: Григорова, Л. С.
Hrygorova, L.
Keywords: дизайнерська діяльність
студенти
дизайн-проектування
освіта
навчання
компетенції
дизайнерская деятельность
студенты
дизайн-проектирование
образование
обучение
компетенции
design activity
student design
education
training
competencies
Issue Date: 23-Apr-2020
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Григорова Л. С. Особливості підготовки студентів до дизайнерської діяльності / Л. С. Григорова // Актуальні проблеми сучасного дизайну : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 23 квіт. 2020 р. / Київ. нац. ун-т технологій та дизайну. – Київ : КНУТД, 2020. – Т. 2. – С. 282–285.
Abstract: Розкриті етапи дизайнерської діяльності та особливості її здійснення, виявлена структура оцінки здібностей студентів до дизайнерської діяльності, а також закономірності їх розвитку в процесі навчання, що визначає успішність дизайнерської діяльності. Раскрыты этапы дизайнерской деятельности и особенности ее осуществления, обнаружена структура оценки способностей студентов к дизайнерской деятельности, а также закономерности их развития в процессе обучения, что определяет успешность дизайнерской деятельности. In the article the stages of design activity and peculiarities of its implementation are revealed, the structure of student’s abilities to design activity is revealed, as well as the regularities of its development in the process of training, which determines the success of design activity.
URI: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/6130
ISSN: 978-617-7506-56-6
Appears in Collections:Кафедра дизайну

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Григорова Л. С._Особливості підготовки студентів.pdf806.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.