Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/3816
Title: Впровадження маркетингових інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану
Other Titles: Внедрение маркетинговых инноваций как метод совершенствования деятельности ресторана
Implementation of marketing innovations as a method of improving restaurant activities
Authors: Ремінна, І. В.
Реминная, И. В.
Reminna, I.
Keywords: маркетингові інновації
метод удосконалення
діяльність ресторану
студентські роботи
маркетинговые инновации
метод совершенствования
деятельность ресторана
студенческие работы
marketing innovation
improvement method
restaurant activities
student work
Issue Date: 26-Apr-2018
Publisher: ХНПУ імені Г. С. Сковороди, Економічний факультет
Citation: Ремінна І. В. Впровадження маркетингових інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану / І. В. Ремінна // Тенденції та перспективи розвитку економіки ХХІ століття очима молоді : матеріали ІІ студент. наук. конф., Харків, 26 квіт. 2018 р. / Харків. нац. пед. ун-т ім. Г. С. Сковороди, екон. ф-т. – Харків : ХНПУ, 2018. – С. 105–106.
Abstract: У статті аналізується впровадження маркетингових інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану. В статье анализируется внедрение маркетинговых инноваций как метод совершенствования деятельности ресторана. The article analyzes the introduction of marketing innovations as a method of improving the activities of a restaurant.
URI: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/3816
Appears in Collections:Кафедра економічної теорії, фінансів і обліку

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ремінна І. В. pdf310.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.