Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/2721
Title: Раціональне харчування - запорука збереження і зміцнення здоров’я
Other Titles: Рациональное питание - залог сохранения и укрепления здоровья
Good nutrition is the key to maintaining and promoting health
Authors: Щербак, І. М.
Кічка, Д. В.
Моденко, Т. В.
Щербак, И. Н.
Кичка, Д. В.
Моденко, Т. В.
Scherbak, І. M.
Kichka, D. V.
Modenko, T. V.
Keywords: здоров'язбереження
рацiональне харчування
раціон дорослих людей
збалансованість
студентські роботи
здоровьесбережение
рациональное питание
рацион взрослых людей
сбалансированность
студенческие работы
health saving
balanced diet
balanced diet
balance
student work
Issue Date: 18-May-2018
Publisher: Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди
Citation: Щербак І. М. Раціональне харчування - запорука збереження і зміцнення здоров’я / І. М. Щербак, Д. В. Кічка, Т. В. Моденко // Педагогіка здоров’я : зб. наук. пр. VІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., Харків, 18-19 трав. 2018 р. / Харк. нац. пед. ун-т імені Г. С. Сковороди ; за заг. ред. І. Ф. Прокопенка. – Харків : ХНПУ, 2018. – С. 494–496.
Abstract: Досліджується вплив раціонального харчування, який є запорукою збереження і зміцнення здоров’я. Исследуется влияние рационального питания, которое является залогом сохранения и укрепления здоровья. The influence of a balanced diet, which is the key to maintaining and strengthening health, is investigated.
URI: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/2721
Appears in Collections:Кафедра спеціальної педагогіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Щербак І. М., Кічка Д. В., Моденко Т. В. .pdf2.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.