Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/1208
Title: Визначення вмісту сполук заліза в харчових продуктах
Other Titles: Определение содержания соединений железа в пищевых продуктах
Authors: Бородай, Я.
Кратенко, Р. І.
Keywords: залізо
харчові продукти
хімія
студентські роботи
железо
пищевые продукты
химия
студенческие работы
iron
food products
chemistry
student work
Issue Date: 8-Apr-2016
Publisher: ХНПУ імені Г. С. Сковороди
Citation: Бордай Я. Визначення вмісту сполук заліза в харчових продуктах / Я. Бородай, Р. І. Кратенко // Збірник наукових праць студентів природничого факультету / Харк. нац. пед. ун-т імені Г. С. Сковороди ; [редкол : А. О. Андрущенко (голов. ред.) та ін.]. – Харків : ХНПУ, 2016. – Вип. 9.– С. 63.
Abstract: Обгрунтовано визначення вмісту сполук заліза в харчових продуктах. Обоснованно определения содержания соединений железа в пищевых продуктах.
URI: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/1208
Appears in Collections:Кафедра хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бородай Я. .pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.