Перегляд за Автор "Рибкін, Б. М."
Зараз показано 1 - 1 з 1
Результатів на сторінку
Параметри сортування
- ДокументЯкісний люмінесцентний експрес-аналіз хініну в харчових продуктах(Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди, 2019-09-20) Рибкін, Б. М.; Макєєв, С. Ю.У статті описано використання якісного люмінесцентного аналізу для визначення присутності хініну в загальнозміцнюючих засобах як високоселективного експрес-методу та його порівняння із стандартними якісними фармакопейними методами. В статье описано использование качественного люминесцентного анализа для определения наличия хинина в тониках как высокоселективного метода экспрессии и его сравнения со стандартными качественными фармакопейными методами.The article describes using the qualitative luminescent analysis to determine the presence of quinine in tonics as a highly selective express method and its comparison with standard qualitative pharmacopoeial methods.