Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/2504
Назва: Розробка методики визначення амілазної активності меду з використанням ПЗ Color Kit
Інші назви: Разработка методики определения амилазной активности меда с использованием ПО Color Kit
Development of a method for determining the amylase activity of honey using the Color Kit software
Автори: Новіков, К. О.
Кратенко, Р. І.
Ключові слова: хімія
амілазна активність
харчова промисловість
борошно
мед
цукор
химия
амилазная активность
пищевая промышленность
мука
мёд
сахар
chemistry
amylase activity
food industry
flour
honey
sugar
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди
Бібліографічний опис: Новіков К. О. Розробка методики визначення амілазної активності меду з використанням ПЗ Color Kit / К. О. Новіков, І. Р. Кратенко // Харківський природничий форум : І Міжнар. конф. мол. учен., Харків, 19-20 квіт. 2018 р. / Харк. нац. пед. ун-т імені Г. С. Сковороди. – Харків : ХНПУ, 2018. – С. 101–103.
Короткий огляд (реферат): В статті представлені результати розробки методики визначення амілазної активності меду з використанням ПЗ Color Kit. В статье представлены результаты разработки методики определения амилазной активности меда с использованием ПО Color Kit. The article presents the results of the development of a method for determining the amylase activity of honey using the Color Kit software.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/2504
Розташовується у зібраннях:Кафедра хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Новіков К. О. , Кратенко Р. І. .pdf678.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.