Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/2504
Title: | Розробка методики визначення амілазної активності меду з використанням ПЗ Color Kit |
Other Titles: | Разработка методики определения амилазной активности меда с использованием ПО Color Kit Development of a method for determining the amylase activity of honey using the Color Kit software |
Authors: | Новіков, К. О. Кратенко, Р. І. |
Keywords: | хімія амілазна активність харчова промисловість борошно мед цукор химия амилазная активность пищевая промышленность мука мёд сахар chemistry amylase activity food industry flour honey sugar |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди |
Citation: | Новіков К. О. Розробка методики визначення амілазної активності меду з використанням ПЗ Color Kit / К. О. Новіков, І. Р. Кратенко // Харківський природничий форум : І Міжнар. конф. мол. учен., Харків, 19-20 квіт. 2018 р. / Харк. нац. пед. ун-т імені Г. С. Сковороди. – Харків : ХНПУ, 2018. – С. 101–103. |
Abstract: | В статті представлені результати розробки методики визначення амілазної активності меду з використанням ПЗ Color Kit. В статье представлены результаты разработки методики определения амилазной активности меда с использованием ПО Color Kit. The article presents the results of the development of a method for determining the amylase activity of honey using the Color Kit software. |
URI: | http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/2504 |
Appears in Collections: | Кафедра хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Новіков К. О. , Кратенко Р. І. .pdf | 678.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.