Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/1210
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВензик, Н.-
dc.contributor.authorКратенко, Р. І.-
dc.date.accessioned2018-03-02T11:53:21Z-
dc.date.available2018-03-02T11:53:21Z-
dc.date.issued2016-04-08-
dc.identifier.citationВензик Н. Визначення вмісту холестеролу в харчових продуктах / Н. Вензик, Р. І. Кратенко // Збірник наукових праць студентів природничого факультету / Харк. нац. пед. ун-т імені Г. С. Сковороди ; [редкол : А. О. Андрущенко (голов. ред.) та ін.]. – Харків : ХНПУ, 2016. – Вип. 9.– С. 63–64.uk_UA.UTF-8
dc.identifier.urihttp://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/1210-
dc.description.abstractОбгрунтовано визначення вмісту холестеролу в харчових продуктах. Обоснованно определения содержания холестерина в пищевых продуктах.uk_UA.UTF-8
dc.language.isoukuk_UA.UTF-8
dc.publisherХНПУ імені Г. С. Сковородиuk_UA.UTF-8
dc.subjectхіміяuk_UA.UTF-8
dc.subjectхолестеролuk_UA.UTF-8
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA.UTF-8
dc.subjectстудентські роботиuk_UA.UTF-8
dc.subjectхимияuk_UA.UTF-8
dc.subjectхолестеролuk_UA.UTF-8
dc.subjectпищевые продуктыuk_UA.UTF-8
dc.subjectстуденческие работыuk_UA.UTF-8
dc.subjectchemistryuk_UA.UTF-8
dc.subjectcholesterol-
dc.subjectfood products-
dc.subjectstudent work-
dc.titleВизначення вмісту холестеролу в харчових продуктахuk_UA.UTF-8
dc.title.alternativeОпределение содержания холестерина в пищевых продуктахuk_UA.UTF-8
dc.typeArticleuk_UA.UTF-8
Appears in Collections:Кафедра хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вензик Н. .pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.