Визначення вмісту сполук заліза в харчових продуктах

Завантаження...
Зображення мініатюри
Дата
2016-04-08
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
ХНПУ імені Г. С. Сковороди
Анотація
Обгрунтовано визначення вмісту сполук заліза в харчових продуктах. Обоснованно определения содержания соединений железа в пищевых продуктах.
Опис
Ключові слова
залізо, харчові продукти, хімія, студентські роботи, железо, пищевые продукты, химия, студенческие работы, iron, food products, chemistry, student work
Цитування
Бордай Я. Визначення вмісту сполук заліза в харчових продуктах / Я. Бородай, Р. І. Кратенко // Збірник наукових праць студентів природничого факультету / Харк. нац. пед. ун-т імені Г. С. Сковороди ; [редкол : А. О. Андрущенко (голов. ред.) та ін.]. – Харків : ХНПУ, 2016. – Вип. 9.– С. 63.