Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/1119
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКатеринич, О. О.-
dc.contributor.authorПанькова, С. М.-
dc.contributor.authorІонов, І. А.-
dc.date.accessioned2018-02-07T08:28:37Z-
dc.date.available2018-02-07T08:28:37Z-
dc.date.issued2015-06-
dc.identifier.citationКатеринич О. О. М'ясо-яєчні кури – типовий представник ринку «неспеціалізованого» птахівництва / О. О. Катеринич, С. М. Панькова, І. А. Іонов // Тваринництво сьогодні. – 2015. – № 6. – С. 2–4.uk_UA.UTF-8
dc.identifier.urihttp://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/1119-
dc.description.abstractПредставлена нова розробка вітчизняних генетиків та селекціонерів не відрізняється від закордонних аналогів, а за деякими показниками господарі можуть отримати істотні бонуси. Поряд із цим необхідно підкреслити, що нова птиця є новим продуктом для отримання екологічно чистої та «органічної» продукції, в якій генетично обумовлено більшу резистентність до захворювань та невибагливість до технології утримання і годівлі. Представленная новая разработка отечественных генетиков и селекционеров не отличается от зарубежных аналогов, а по некоторым показателям хозяева могут получить существенные бонусы. Наряду с этим необходимо подчеркнуть, что новая птица является новым продуктом для получения экологически чистой и «органической» продукции, в которой генетически обусловлена большая резистентность к заболеваниям и неприхотливость к технологии содержания и кормления.uk_UA.UTF-8
dc.language.isoukuk_UA.UTF-8
dc.publisherВидавничий дім Гульнари Ібраєвоїuk_UA.UTF-8
dc.subjectкуриuk_UA.UTF-8
dc.subjectселекціяuk_UA.UTF-8
dc.subjectкурячі яйцяuk_UA.UTF-8
dc.subjectякість продукціїuk_UA.UTF-8
dc.subjectкурыuk_UA.UTF-8
dc.subjectселекцияuk_UA.UTF-8
dc.subjectкуриные яйцаuk_UA.UTF-8
dc.subjectкачество продукцииuk_UA.UTF-8
dc.subjectchickenuk_UA.UTF-8
dc.subjectselectionsuk_UA.UTF-8
dc.subjecthen's eggsuk_UA.UTF-8
dc.subjectproduct qualityuk_UA.UTF-8
dc.titleМ'ясо-яєчні кури – типовий представник ринку «неспеціалізованого» птахівництваuk_UA.UTF-8
dc.title.alternativeМясо-яичные куры - типичный представитель рынка «неспециализированного» птицеводстваuk_UA.UTF-8
dc.title.alternativeMeat and egg chickens - a typical representative of the market "non-specialized" poultryuk_UA.UTF-8
dc.typeArticleuk_UA.UTF-8
Appears in Collections:Кафедра анатомії і фізіології людини імені д.м.н. проф. Я. Р. Синельникова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Катеринич О. О. та ін. М'ясо-яєчні кури .pdf729.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.