Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/1119
Title: | М'ясо-яєчні кури – типовий представник ринку «неспеціалізованого» птахівництва |
Other Titles: | Мясо-яичные куры - типичный представитель рынка «неспециализированного» птицеводства Meat and egg chickens - a typical representative of the market "non-specialized" poultry |
Authors: | Катеринич, О. О. Панькова, С. М. Іонов, І. А. |
Keywords: | кури селекція курячі яйця якість продукції куры селекция куриные яйца качество продукции chicken selections hen's eggs product quality |
Issue Date: | Jun-2015 |
Publisher: | Видавничий дім Гульнари Ібраєвої |
Citation: | Катеринич О. О. М'ясо-яєчні кури – типовий представник ринку «неспеціалізованого» птахівництва / О. О. Катеринич, С. М. Панькова, І. А. Іонов // Тваринництво сьогодні. – 2015. – № 6. – С. 2–4. |
Abstract: | Представлена нова розробка вітчизняних генетиків та селекціонерів не відрізняється від закордонних аналогів, а за деякими показниками господарі можуть отримати істотні бонуси. Поряд із цим необхідно підкреслити, що нова птиця є новим продуктом для отримання екологічно чистої та «органічної» продукції, в якій генетично обумовлено більшу резистентність до захворювань та невибагливість до технології утримання і годівлі. Представленная новая разработка отечественных генетиков и селекционеров не отличается от зарубежных аналогов, а по некоторым показателям хозяева могут получить существенные бонусы. Наряду с этим необходимо подчеркнуть, что новая птица является новым продуктом для получения экологически чистой и «органической» продукции, в которой генетически обусловлена большая резистентность к заболеваниям и неприхотливость к технологии содержания и кормления. |
URI: | http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/1119 |
Appears in Collections: | Кафедра анатомії і фізіології людини імені д.м.н. проф. Я. Р. Синельникова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Катеринич О. О. та ін. М'ясо-яєчні кури .pdf | 729.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.