Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/4311
Title: Естетичний смак як наукова проблема
Other Titles: Эстетический вкус как научная проблема
Aesthetic taste as a scientific problem
Authors: Соколова, А. В.
Сюелю, Лі
Sokolova, A.
Xuelu, Lі
Keywords: смак
естетичний смак
суспільство
особистість
вкус
эстетический вкус
общество
личность
taste
aesthetic taste
society
personality
Issue Date: 16-Jun-2020
Publisher: Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди
Citation: Соколова А. В. Естетичний смак як наукова проблема / А. В. Соколова, Сюелю Лі // Час мистецької освіти. Мистецька освіта: пошуки та відкриття : зб. ст. VІІІ Всеук. наук.-практ. конф., 16–17 черв. 2020 р. : [у 2-х ч.] / Харків. нац. пед. ун-т імені Г. С. Сковороди ; [редкол.: В. В. Фомін (голов. ред.) та ін.]. – Харків : ХНПУ, 2020. – Ч. 1. – С. 10–19.
Abstract: Стаття розглядає значущий чинник у розвитку суспільства та особистості – естетичний смак. На основі вивчення філософської, психологопедагогічної літератури висвітлено погляди науковців щодо визначення сутності поняття «естетичний смак», його ознак та видів. Статья рассматривает важный фактор в развитии общества и личности – эстетический вкус. На основе изучения философской, психологопедагогичнои литературы освещены взгляды ученых по определению сущности понятия «эстетический вкус», его признаков и видов. This article considers a significant factor in the development of society and the individual - aesthetic taste. Based on the study of philosophical, psychological and pedagogical literature highlighted the views of scientists todetermine the essence of the concept of "aesthetic taste", its features and types.
URI: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/4311
ISBN: 978617-7298-28-0
Appears in Collections:Кафедра теорії і методики мистецької освіти та вокально-хорової підготовки вчителя

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Соколова А. В. Естетичний смак.pdf398.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.