Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/2901
Title: Етомологія назв сортів китайського чаю
Other Titles: Етомология названий сортов китайского чая
Etymology of Chinese tea varieties
Authors: Келеберда, В. Ю.
Celeberdа, V. Yu
Keywords: етомологія
сорт
китайський чай
студентські роботи
етомология
сорт
китайский чай
студенческие работы
etomology
variety
сhinese tea
student work
Issue Date: 29-Mar-2018
Publisher: ХНПУ імені Г. С. Сковороди ; ХНУ імені В. Н. Каразіна
Citation: Келеберда В. Ю. Етомологія назв сортів китайського чаю / В. Ю. Келеберда // Питання сходознавства в Україні : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків, 29–30 берез. 2018 р. / Харк. нац. пед. ун-т імені Г. С. Сковороди ; Харк. нац. ун-т імені В. Н. Каразіна. – Харків, 2018. – С. 116–118.
Abstract: Кожен вид чаю має особливий вплив на організм людини. Щоб зрозуміти, який буває чай, слід вивчити існуючі характеристики, які і визначають в сукупності сорт напою. Кожен сорт чаю виготовляється з певної категорії сировини. Каждый вид чая имеет особое влияние на организм человека. Чтобы понять, какой бывает чай, следует изучить существующие характеристики, которые и определяют в совокупности сорт напитка. Каждый сорт чая изготавливается из определенной категории сырья. Each type of tea has a special effect on the human body. To understand what kind of tea is, it is necessary to study the existing characteristics, which in turn determine the type of drink. Each grade of tea is made from a specific category of raw material.
URI: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/2901
Appears in Collections:Кафедра східних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Келеберда В. Ю. .pdf2.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.