Розробка методики визначення амілазної активності меду з використанням ПЗ Color Kit

Завантаження...
Зображення мініатюри
Дата
2018
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди
Анотація
В статті представлені результати розробки методики визначення амілазної активності меду з використанням ПЗ Color Kit. В статье представлены результаты разработки методики определения амилазной активности меда с использованием ПО Color Kit. The article presents the results of the development of a method for determining the amylase activity of honey using the Color Kit software.
Опис
Ключові слова
хімія, амілазна активність, харчова промисловість, борошно, мед, цукор, химия, амилазная активность, пищевая промышленность, мука, мёд, сахар, chemistry, amylase activity, food industry, flour, honey, sugar
Цитування
Новіков К. О. Розробка методики визначення амілазної активності меду з використанням ПЗ Color Kit / К. О. Новіков, І. Р. Кратенко // Харківський природничий форум : І Міжнар. конф. мол. учен., Харків, 19-20 квіт. 2018 р. / Харк. нац. пед. ун-т імені Г. С. Сковороди. – Харків : ХНПУ, 2018. – С. 101–103.