Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/2504
Title: Розробка методики визначення амілазної активності меду з використанням ПЗ Color Kit
Other Titles: Разработка методики определения амилазной активности меда с использованием ПО Color Kit
Development of a method for determining the amylase activity of honey using the Color Kit software
Authors: Новіков, К. О.
Кратенко, Р. І.
Новиков, К. А.
Кратенко, Р. И.
Novikov, K. O.
Kratenko, R. I.
Keywords: хімія
амілазна активність
харчова промисловість
борошно
мед
цукор
химия
амилазная активность
пищевая промышленность
мука
мёд
сахар
chemistry
amylase activity
food industry
flour
honey
sugar
Issue Date: 2018
Publisher: Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди
Citation: Новіков К. О. Розробка методики визначення амілазної активності меду з використанням ПЗ Color Kit / К. О. Новіков, І. Р. Кратенко // Харківський природничий форум : І Міжнар. конф. мол. учен., Харків, 19-20 квіт. 2018 р. / Харк. нац. пед. ун-т імені Г. С. Сковороди. – Харків : ХНПУ, 2018. – С. 101–103.
Abstract: В статті представлені результати розробки методики визначення амілазної активності меду з використанням ПЗ Color Kit. В статье представлены результаты разработки методики определения амилазной активности меда с использованием ПО Color Kit. The article presents the results of the development of a method for determining the amylase activity of honey using the Color Kit software.
URI: http://dspace.hnpu.edu.ua/handle/123456789/2504
Appears in Collections:Кафедра хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Новіков К. О. , Кратенко Р. І. .pdf678.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.